Curs de fundraising și scriere de proiecte la Chilia Veche

Membrii și voluntarii asociației Împreună pentru Chilia Veche au participat în luna noiembrie la un curs de fundraising și scriere de proiecte, susținut de Mădălina Marcu, Director Dezvoltare Resurse al Asociației pentru Relații Comunitare, organizat în cadrul proiectului Chilia Verde.

Asociația locală Împreună pentru Chilia a fost înființată în 2020 de trei localnici, care au reușit să strângă în jurul lor 28 de membri asociați, 84 de membri simpatizați și 3 membri de onoare care își doresc să locuiască într-o comună europeană.

Pentru că noi ne dorim mai mult verde, am adus în localitate perspectiva de mediu în dezvoltarea comunitară și sprijinim asociația în demersul lor. Considerăm că organizațiile locale sunt extrem de importante pe termen lung, fiind adevărate generatoare de schimbare în comunitate.

***

Proiectul „Chilia Verde” este derulat de Asociația MaiMultVerde, în parteneriat cu Asociația Împreună pentru Chilia, cu sprijinul financiar @Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Proiectul este derulat la nivel local cu sprijinul Primăriei Chilia Veche.

𝐿𝑢𝑐𝑟𝑎̆𝑚 𝑖̂𝑚𝑝𝑟𝑒𝑢𝑛𝑎̆ 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑜 𝐸𝑢𝑟𝑜𝑝𝑎̆ 𝑣𝑒𝑟𝑑𝑒, 𝑐𝑜𝑚𝑝𝑒𝑡𝑖𝑡𝑖𝑣𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑖𝑛𝑐𝑙𝑢𝑧𝑖𝑣𝑎̆.

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.