Luna cadourilor #MaiMultVerde: Lista Moșului care plantează copaci

plantează copaci

Materialele naturale sunt pe val în Luna Cadourilor #MaiMultVerde. Vă prezentăm astăzi lista Moșului care plantează copaci. Vă propunem câteva idei de cadou inedite, inspirate din natură, lucrate cu măiestrie de Glass Design, Studio 16 și Fes cu Moț.

2022 va fi anul international al sticlei ♻️ Știm cu toții că sticla se poate recicla la nesfârșit. Dar când acest proces devine unul creativ, sticla câștigă și mai mult în valoare.

Studioul Glass Design plantează un copac alături de noi pentru fiecare platou realizat din sticle de vin reciclate.

„Reciclarea mă pasionează, sunt un mare iubitor de natură, spune Gabriela. Ideea realizării acestor platouri mi-a venit anul trecut, în perioada sărbătorilor de iarnă, din dorința de a face cadouri originale.”

Platourile de aperitive din sticlă de vin sunt realizate prin tehnica numită termoformare, care se realizează la o temperatură de 780 grade, în cuptor de fuziune a sticlei.

Inel reglabil dreptunghiular din ciment, mușchi și accesoriu inox. Produs handmade, unicat oferit de Studio 16. „În munca noastră, am combinat creativitatea și viziunea cu acel strop de nebunie prietenoasă care dă oricărei munci unicitate. Am făcut toate astea pentru a concepe combinații pe care nu le vedem zi de zi pe stradă”, spune Mihaela.

Descoperă inelul din materiale naturale care plantează copaci la fiecare comandă, aici.

inel 1

#FiiMaiCuMoț și plantează copaci!

În Luna Cadourilor, îți propunem să fii cool, să cumperi cadouri utile și realizate de artiști locali și, nu în ultimul rând, să susții natura prin achizițiile de sărbători.

Fes cu Moț plantează un copac cu ajutorul tricotajelor contemporane urbane realizate în culorile naturii: Fes tricotat și mănuși fără degete în nuanțe diferite de verde.

„Tricotajele noatre vin cu un aport personal în fiecare model creat, punem mult suflet în fiecare produs și adăugăm un stop de creativitate și culoare. Fiindcă ținem la calitate și texturi și ne pasă de mediul înconjurător, firele pe care le folosim sunt din materiale naturale, amestecuri de merinos, lână, mohair, bumbac.”

fes pin
Fes pescar verde pin - model scurt, acoperă parțial urechile, măsuri S/M și M/L, unisex, compoziție: 50% lână, 50% acryl. Timp de execuție: 2-3 zile.
manusi pin
Mănuși lână verde pin - măsură universală, compoziție: 50% lână, 50% acryl. Timp de execuție: 2-3 zile.
fes pescar lime
Fes pescar lime - model scurt, acoperă parțial urechile, măsuri S/M și M/L, unisex, compoziție: 50% lână, 50% acryl. Timp de execuție: 2-3 zile
manusi lime
Mănuși lână verde lime - măsură universală, compoziție: 50% lână, 50% acryl. Timp de execuție: 2-3 zile.

Thea’s Tree înfrunzește creații ce inspiră și îndeamnă omul să ciulească mai atent urechile la vocea Naturii, să rodească a ei chemare și să guste cu recunoștință din privilegiul de a fi. 

Copacul ne învață cum să observăm în tăcere, cum să răspundem la a vieții adiere, cum să renaștem cu putere 🌳

Broșă din lemn, pictată manual de Thea’s Tree

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.