Plantează un copac alături de Romanian Fairy Tales

plantează_un_copac_artizani

Produse realizate manual și țesute cu cea mai de preț resursă: Timpul

Nicoleta Claudia Toma este din Brașov și a început să-și asculte inima în anul 2015, creionând povestea “Semn În Cartea Ta”.  Povestea s-a transformat și continuă sub forma Romanian Fairy Tales®, care plantează un copac pentru produsele vândute alături de Asociația MaiMultVerde.

Nicoleta lucrează împreună cu soțul său Csiszar Barna, mama sa, Ecaterina Toma, și soacra sa, Judit Csiszar. „Fascinată fiind de modul în care simbolurile universale au fost preluate în ornamentica noastră populară, au fost adaptate diferit de la o zonă la alta, îmbogățite cu diverse influențe și îmbinate atât de frumos în purul nostru stil românesc, am simțit că pot readuce aceste simboluri în viețile noastre de zi cu zi sub diverse forme și că nu mă pot opri doar asupra uneia dintre ele. Și am învățat, am fost ucenic și iar am învățat” povestește Nicoleta.

Romanian Fairy Tales își propune să creeze schimbări pozitive prin realizarea manuală de accesorii frumoase și unice din materiale prietenoase cu mediul înconjurător și cu noi oamenii. Materialele sunt alese din surse locale ecologice și durabile, care să aducă bucurie în casele și în viețile clienților: lemnul recuperat, inul, cânepa, papura, rafia, celuloza.

Toate produsele Romanian Fairy Tales® sunt realizate manual, investim în fiecare din ele cea mai de preț resursă: Timpul , ore bune care nu se mai întorc. O mică investiție comparativ cu ceea ce câștigă tradiția românească și anume : Viață.” spune Nicoleta.

Iată produsele prin care, dacă alegi să le achiziționezi, Romanian Fairy Tales plantează un copac alături de Asociația MaiMultVerde:

Semn în cartea ta – Bradul – Semn de carte clasic cusut manual cu motive tradiționale românești. Pentru cel care îl poartă în cărțile sale, acesta reprezintă un simbol vertical ce nu-și pierde coroana, nu moare și nu învie.

Semn în cartea ta – Unda apei în culorile zero plastic – Acest simbol reușește să-I încarce pe cel care îl poartă cu pura energie a vieții acumulată odată cu lucrarea timpului în secole, milenii din seva acestui pământ.

Semn în cartea ta – Flori de câmp – Florile sunt considerate a fi un simbol al prosperității și al prospețimii.

Perne din cânepă țesută la război – Frumusețea atemporală și calitatea lor extraordinară fac din aceste perne alegerea perfectă, o alegere ecologică. Ele vor adăuga 100 de ani de istorie și farmec casei tale.

Papuci din papură – Complet biodegradabili, foarte rezistenți, extrem de confortabili și plăcuți la purtare, sunt un accesoriu tradițional, practic și modern în același timp.

Coș împletit din papură – Complet biodegradabil și foarte rezistent, coșul are ca țintă înlocuirea sacoșelor realizate din plastic.

Naproane cusute manual pe cânepă – Produse tradiționale cusute pe pânză veche țesută de cânepă.

Rotocoale de masă realizate din celuloză reciclată – Accesoriu practic și decorativ în același timp, împletit manual din celuloză 100% reciclată.

Și alte produse, aici.

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.