Plantează un copac cumpărând o traistă Anais – dar din dar, pentru natură!

Anais Beautiful Inside – studioul de creație din inima Sibiului ale cărui valori cardinale sunt: respect pentru om, respect pentru natură tocmai s-a alăturat comunității de artiști MaiMultVerde și plantează un copac la fiecare produs comandat.

Pasionată de artele plastice încă de mică, Ana Sichitiu s-a învârtit în jurul ideii de a crea atelierul încă de când locuia în București. Acum, mutată de mai bine de un deceniu în inima Transilvaniei, Ana și soțul ei Dan au transformat ideea în realitate și-au pus bazele atelierului pe o fundație sustenabilă.

La crearea obiectelor pe care aceștia le dezvoltă în atelier sunt folosite doar materiale care sunt în acord cu natura – plante din propria curte, hârtie reciclată, lână românească toarsă manual și alte materiale reciclate, biodegradabile și achiziționate local pe cât posibil.

Din aceleași motive a ales să se implice și în colaborarea cu noi – plantează un copac alături de MaiMultVerde

Așa cum spune ea – „Trăim vremuri în care natura ar trebui să fie pe lista de priorități a tuturor. Fiecare leu direcționat către o cauză de mediu adaugă un plus de speranța într-un viitor în care natura și omul se vor afla în echilibru.”

Când am întrebat-o pe Ana cum vede ea implicarea fiecăruia pentru conservarea naturii, prima acțiune care i-a venit în minte este și cea pentru care noi vă suntem recunoscători – „Participarea la acțiuni de voluntariat ar fi prima pe listă. Astfel ajungi să cunoști natura așa cum e ea, fără filtre.”

Odată reconectat cu ea, se schimbă și alegerile noastre în materie de cumpărături și stil de viață.

Ana își păstrează vie legătura cu natura făcând multe drumeții prin pădure. Drumul spre atelier alege să-l parcurgă pe jos în majoritatea zilelor, iar la cumpărături și-a stabilit criterii de sustenabile exacte și de proximitate a producătorului.

 „Alegerea felului în care cumperi produse este foarte important. O data ce iți stabilești câteva criterii sustenabile care sunt ok pentru tine, poți face schimbări în alegerea produselor și, implicit, faci pași mici, dar zi de zi câte un consum responsabil și echilibrat.

Familia ei funcționează pe principiul celor 3 R – Redu, Refolosește, Reciclează.

Atenția și grija pentru natură se regăsesc în stilul ei de viață oriunde ar fi – în atelier, acasă, la cumpărături și chiar și în vacanță. Pe platforma Anais găsești, sub umbrela respect pentru om, respect pentru natură, produse accesibile, dar care protejează în același timp mediul înconjurător.

Pentru fiecare traistă cumpărată de pe site, noi plantăm câte un copac🌳

Sacoșele sunt imprimate cu ilustrații originale, având motive florale și fiind realizate în tehnica mixtă cu flori presate. Perfecte pentru cumpărături, pentru a accesoriza ținute de zi, dar și pentru a fi oferite cadou, traistele din atelierul Anei sunt o modalitatea eficientă de a limita consumul de plastic și a proteja natura.

Toate sacoșele Anei le găsești aici.

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.