GreenTips.ro

Copyright: MaiMultVerde

DESCARCĂ APLICAȚIA GREENTIPS PENTRU SMARTPHONE ȘI TABLETĂ!

Mai Mult Verde prezintă prima aplicaţie mobile dedicată unui stil de viaţă responsabil, dezvoltată cu sprijinul Telekom România in cadrul programului TeImplici.

Descarcă din AppStore sau Google Play aplicaţia GreenTips şi începând de azi vei primi câte un sfat pentru următoarele 365 de zile, pentru a-ţi adapta stilul de viață la capacitatea singurei planete pe care o avem la dispoziție. Pentru că acum, ne-o spun studiile, consumăm de trei ori mai mult decât Pământul poate duce, jocul serios de-a protecția mediului începe de la 270 de puncte, pe care fiecare utlizator le primeşte în cont. Pentru fiecare sfat pe care îl adopți, sau l-ai adoptat deja, ești cu două puncte mai aproape de ținta de 1.000 de puncte. Ai la dispoziție un an. Nu te grăbi, dar nici nu uita: sfaturile vin de la noi, dar decizia este a ta. Să pornim la drum! Primul pas: „Înregistrează-te!”.


DESPRE PROIECT 

În ultimii ani se observă o preocupare din ce in ce mai mare în rândul românilor pentru un stil de viaţă mai verde, frumos şi sănătos, un trai sustenabil. Această preocupare este mai evidentă în rândul persoanelor cu studii superioare, cu vârste cuprinse între 18 şi 55 de ani, informate și doritoare să fie influenceri în grupul lor şi se manifestă prin dorinţa de a avea mai mare grijă de mediu, de impactul pe care îl au asupra mediului, dar și o grijă față de sine, de a se dezvolta şi a cunoaşte mai multe, de a duce o viaţă care să respecte mediul şi oamenii din jur, de a se implica şi a da ceva înapoi societăţii.

“Ne implicăm în proiecte de responsabilitate corporativă. De când suntem prezenţi pe piaţa românească, ne-am legat numele de o varietate de astfel de proiecte – de la cele sociale, de asistenţă pentru categorii defavorizate, la cele de educaţie sau la programe integrate de protecţia mediului. Ne bucurăm să constatăm că bunele intenţii şi ideile noastre au prins rădăcini şi îşi fac simţite, de la an la an, efectele pozitive. Este important pentru noi ca implicarea în societate să fie în acord cu aşteptările şi priorităţile celor cu care intrăm în contact. 

Pentru că ne dorim ca programele noastre să răspundă unor nevoi reale, am lansat în 2014 platforma www.teimplici.ro, pentru a face auzită opinia tuturor membrilor comunităţii interesaţi de ceea ce se întâmplă în societate. Suntem conştienţi de rolul pe care-l putem juca – direct sau indirect – în felul în care evoluează societatea. Ne desfăşurăm activitatea urmând principiile responsabilităţii faţă de indivizii şi comunităţile cu care interacţionăm – de la angajaţi la parteneri de afaceri, colaboratori, furnizori şi clienţi.”

GreenTips.ro este sursa ta de sfaturi pentru o viață “verde”, oferită de Asociația MaiMultVerde și Telekom România!