Între 29 mai şi 1 iunie, Asociaţia MaiMultVerde va fi prezentă cu un stand la Târgul Kidex.

De joi până duminică, de la 10.00 la 19.00, la standul MaiMultVerde, voluntarii vor oferi vizitatorilor informaţii despre activitatea organizaţiei, proiecte trecute şi viitoare. De asemenea, vom aduna fonduri pentru plantările din toamnă în cadrul campaniei „Fă cadou un copac!. Astfel, părinţii prezenţi la târg vor avea ocazia să facă un copăcel cadou copiilor lor, pe care îl vor putea planta împreună.

KIDEX, expoziţia de produse şi servicii pentru bebeluşi, viitoare mămici, părinţi şi copii va avea loc în Pavilionul Central din cadrul Romexpo, în perioada 29 mai – 1 iunie 2014. Organizat cu ocazia zilei de 1 Iunie, cel mai vesel târg pentru copii îşi propune să reunească timp de patru zile cei mai importanţi furnizori de articole şi servicii adresate copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-5 ani, dar şi părinţilor şi viitoarelor mămici.

Evenimentul este mai mult decât o expoziţie, este un loc dedicat copiilor în care aceştia pot să participe la activităţi distractive şi educaţionale, să cânte şi să danseze pe Scena Kidex, să îşi aleagă cadourile preferate.

Veniţi să ne vizitaţi la stand dacă doriţi să ne cunoaşteţi mai bine sau dacă vreţi să aflaţi cum ajutăm la reîmpădurirea României!