La începutul lunii aprilie, compania Prista Oil, cu sprijinul Asociației MaiMultVerde și al Ocolului Silvic Comana, au plantat 50 de puieți în Parcul Natural Comana.

Cei 50 de puieți de stejar au fost plantați de către angajații companiei, în cadrul campaniei Fă cadou un copac, pentru a sărbători în avans Ziua Pământului din 22 aprilie. Plantarea s-a făcut pe o parcelă dedicată și puieților li s-au atașat etichete pentru a putea fi identificați mai ușor la verificările ulterioare.

Campania Fă cadou un copac este o inițiativă permanentă a Asociațiai MaiMultVerde, prin care orice persoană fizică sau juridică poate achiziționa puieți care sunt plantați de noi la acțiunile de primăvară și toamnă. Detalii despre mecanismul campaniei sunt în pagina dedicată.

Prista Oil a achiziționat 50 de puieți în cadrul acestei campanii, pentru a permite angajaților săi să lase în urmă un semn al trecerii lor pe Pământ. Prista Oil Holding este o companie regională având ca activitate principală producția, comercializarea și distribuția de lubrifianți, unsori și fluide speciale.