Septembrie.cândva este un proiect de suflet pentru Cătălin Spinache. Inelele din lemn create de el nu sunt simple accesorii, ci povești ale unui proces de creație deosebit. Pentru a marca și mai mult aceste obiecte, Cătălin a decis să doneze Asociației MaiMultVerde 10 lei din suma încasată în urma unei vânzări.

Lemnul folosit este reciclat și gata feliat, apoi înmuiat şi îndoit cu grijă de Cătălin. Inelele sunt realizate din felii de lemn de diferite esenţe (resturi de lemn), cumpărate în parte din Anglia. Restul este migală şi răbdare.

Cătălin este pasionat de handmade, dar și de natură și păduri și de aceea a decis să doneze o parte din încasări asociației noastre. Noi vom folosi banii pentru a planta puieți în toamna acestui an, dar și pentru activitățile noastre viitoare.

„Plantarea copacilor nu are un efect direct asupra noastră, această generaţie, ci este o moştenire pentru cele care vor veni, sper că tot mai bune, din care va face parte şi fiica mea. Evident, rezultatul disponibilităţii mele de a face acest efort pe care îl pregătim va fi unul de mică amploare, dar este un gest pe care îl fac sincer şi cu multă bucurie“, a explicat Cătălin.

Astfel, inelele Septembrie.candva prind rădăcini și se transformă în copaci. Inelele comandate în luna septembrie vor primi câte un copacel ce va purta numele beneficiarului, în cadrul campaniei noastre, „Fă-i cadou un copăcel unei persoane dragi!“.

Inelele cu sau fără inserții de materiale semiprețioase pot fi achiziționate de pe site-ul Breslo. Tot acolo puteți găsi cercei din lemn și cutiuțe pentru inele. Din pagina de Facebook a proiectului aflați detalii despre fiecare model de inel și tot acolo puteți pune întrebări despre material, modul de producție etc.

Îi mulțumim lui Cătălin și-i dorim inspirație și pasiune!