Echipa “Let`s Do It, Romania!” a dat startul înscrierilor pentru Marea Curățenie de pe 12 mai!


Dacă vrei să participi la cel mai mare proiect de voluntariat din România și să fii parte din schimbare înscrie-te pe site-ul proiectului, www.letsdoitromania.ro la secțiunea “Înscrie-te la curățenia de pe 12 mai”, la acest link: http://app.letsdoitromania.ro/user-register.jsf

Dacă te-ai inscris deja anul trecut, nu trebuie decât să te loghezi și să urmezi pașii de mai jos:


1. Apasă butonul numit Profilul tău. Vei fi direcționat în această pagină: http://app.letsdoitromania.ro/user-register.jsf


2. În sidebar, în stânga, apasă butonul Modifică datele mele.


3. Bifează „Curățenie 2012” și confirmă modificarea.

Și gata! Ești înscris pentru Ziua de Curățenie Națională de pe 12 mai!

De asemenea, echipa “Let`s Do It, Romania!” pune la dispoziție tuturor celor interesați de proiect un call center special creat, disponibil la numărul de telefon 0318 21 21 21. În perioada 7 – 19 mai, voluntarii “Let`s Do It, Romania!” vor răspunde tuturor întrebărilor despre curățenia națională.

Nu uita și că poți vota zona pe care vrei să o cureți pe 12 mai sau să propui o zonă plină de deșeuri care nu se regăsește încă pe harta Let’s Do It, Romania!

Toate informațiile se găsesc aici: http://www.letsdoitromania.ro

Let`s Do It, Romania!

###

„Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care îşi propune curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi.