Andrei Chirtoc îți dăruiește ziua lui de naștere

andrei chirtocCare este cel mai mai frumos cadou pe care l-ai făcut vreodată? Îți vor veni în minte obiecte, excursii, surprize… Ei bine, Andrei Chirtoc îți face cadou ziua lui de naștere!

Andrei ne-a fost mereu alături și ne-a demonstrat acest lucru de fiecare dată. Odată cu lansarea paginii Asociației MaiMultVerde pe Galantom, Andrei a ales să-și dăruiască ziua de naștere voluntarilor noștri. Scopul lui este să-i ajute să planteze 200 de copaci în campaniile noastre. În acest an, ziua lui pică vineri. De data asta, sperăm ca 13 decembrie să nu mai fie o zi cu ghinion, ci una plină de speranțe.

Procedura e simplă și ne-o explică Andrei însuși:

„Fiecare 10 lei donați înseamnă un copac plantat!

Pentru că și mie și echipei de la MaiMultVerde ne place să ne arătăm recunoștința pentru binele care ni se întâmplă, vom oferi niște mici recompense celor care vor dona:

– fiecare dintre donatori va fi invitat să ia parte la acțiunile de plantare de anul viitor;

– pentru donațiile între 50 și 99 lei vom oferi o brățară MaiMultVerde;

– pentru donațiile de 100 lei și peste 100 lei veți primi o sacoșă de pânză MaiMultVerde;

– toți donatorii vor primi, chiar de ziua mea, o urare surpriză de sărbători în format video. Pentru cei mai curioși voi da câteva indicii pe parcurs.“

Detalii găsești în pagina noastră de pe platforma Galantom. De acolo vei afla de fiecare dată informații despre voluntarii și prietenii noștri care doresc să se implice mai mult în ceea ce facem și care doresc să ne ajute. Astfel, câștigăm cu toții: ei, noi și voi. Când simți că ai câștigat ceva, niciun sacrificiu nu pare în zadar. Acceptă darul lui Andrei, pentru început!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.