Culege cireșe pentru noi prin aplicația Vouch!

În afară de modurile obișnuite prin care poți să ne ajuți să ne continuăm proiectele începute și să începem altele în beneficiul tău și al celor din jur, de acum mai ai unul: aplicația Vouch! pentru dispozitive mobile.

vouch_2 vouch_1 vouch_3 vouch_4

Mecanismul este simplu: culege cireșe din aplicație, sprijină-ne cauza și fructele virtuale se transformă în bani direcționați către noi. Fondurile provin de la companiile implicate în proiect și din fondurile dezvoltatorului. Practic, nu cheltuiești nimic, te amuzi și noi primim ajutorul tău transformat în bani!

Ești pregătit? Iată ce ai de făcut:

1. Mergi la Voucherry.com/invitation/mai_mult_verde, creează un cont nou sau contectează-te prin Facebook.

2. Instalează aplicația Vouch! pentru Android sau iPhone. Selectează cauza MaiMultVerde din listă.

3. Colectează Cherry Credits din locurile vizibile în aplicație (când treci prin locurile unde există companiile donatoare). Aceste cireșe se vor transforma în bani pentru noi.

În prezent, sunt peste 40 de cauze din România înscrise deja în aplicație. Cireșele colectate reprezintă moneda aplicatiei, paritatea fiind de 1 dolar la 10.000 cireșe. În general, utilizatorul colectează între 100 și  5.000 de cireșe la un singur Vouch, însă există companii care pot dona mai mult atunci când oamenii vizitează locațiile lor. Deci, cînd ajungi într-un cartier sau oraș nou, caută companiile donatoare și dă-le Vouch!

Aplicația a fost dezvoltată de Voucherry, o companie înființată în SUA, cu o experiență de peste 20 de ani în Cause Marketing. Conceptul pe care Voucherry îl propune este CSR-ul interactiv, o noua formă de responsabilitate socială care implică în primul rand consumatorii în susținerea organizațiilor care servesc comunitatea.

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.