Atenţie, se plantează la MegaCopacul!

+
Sâmbătă, 13 aprilie, vom planta, în cele din urmă, în Parcul Național Comana, în cadrul proiectului MegaCopacul, susţinut de ENEL. Așa cum ne-am propus înainte să se strice vremea, avem nevoie de 70 de voluntari care sa ne ajute sa plantam 4.300 de puieti de stejar!

Pentru cei care s-au înscris și data trecută, așteptăm reconfirmarea participării voastre până joi, 11 aprilie, ora 12.00, pe adresa voluntar@maimultverde.ro, subiect ”Plantare Comana – 13 aprilie”. Vă rugăm să menționați numele și prenumele plus un numar de telefon personal pentru contact.

Plecarea va avea loc sâmbătă dimineața, la ora 8.00 din parcarea din fața Ateneului Român din București. MaiMultVerde pune la dispoziție voluntarilor transport până la locul de plantare, micul dejun și masa de prânz, echipamentul de protecție, puieții și uneltele pentru plantare.

Voluntarii asteptați sunt cei cu chef de munca și voie-bună, care vor să petreacă o sâmbătă utilă în natură și să dea o mână de ajutor. Cei care s-au înscris data trecută au prioritate.

Vă așteptăm cu nerabdare la prima acțiune de plantare a acestui an!

2 Responses

  1. Sigur ca da, dar intalnirea/plecarea este in/din Bucuresti, sambata dimineata. Totusi, daca e cineva din Comana sau imprejurimi, e mai mult decat invitat sa se alature actiunii. Pentru detalii – voluntar@maimultverde.ro. Multumim de intrebare, Dorin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.