Câștigă un pachet de consultanță nutrițională în valoare de 500 de euro! Fă testul de alimentație cu Lecția de Prim Ajutor.

Ca să afli cât de sănătos te hrănești, dar și cum poți îmbunătăți stilul tău de alimentație ca să previi bolile și să te simți întotdeauna excelent în propriul corp, Lecția de prim ajutor te provoacă la cel mai în formă test de alimentație al momentului.

După realizarea sa vei afla cât de corespunzător mănânci, ce factori interni și externi contribuie la starea ta de sănătate – profund influențată de alimentație -, iar premiile puse în joc te vor îndruma spre adoptarea unui stil de viață de pe urma căruia cea mai câştigată să fie sănătatea ta!

Între 11 şi 25 aprilie, ai şansa să câştigi un pachet de consultaţie nutriţională cu Valentin Vasile, antrenor World Class şi profesor de nutriţie sportivă al Şcolii de Fitness MOVE ON, în valoare de 500 de euro şi 2 cărţi Stil de viaţă, nu dietă!, scrise de Valentin Vasile.

Sperăm ca testul tău de alimentație să fie o experiență revelatoare, care te va ține departe de necesitatea de a primi primul ajutor în viitor. Pe www.lectiadeprimajutor.ro te-am informat mereu despre cum poți acorda celor din jur primul ajutor în situații de urgență.

Să încercăm împreună să prevenim aceste situații, păstrându-ne în formă prin alimentație sănătoasă! Chiar dacă asta înseamnă să renunți la vechile obiceiuri de alimentație și să încerci tehnici noi, avem încrederea că vei alege sănătatea și te vei număra, la rându-ți, printre salvatori.

Atenție! Pentru a participa la concursul cu premii în valoare de peste 500 de euro, trebuie urmați, pe lângă completarea testului, 3 pași simpli, care sunt descriși pe pagina http://www.lectiadeprimajutor.ro/testeaza-ti-stilul-de-alimentatie/. Pasul 1 – Dă Share rezultatului testului tău pe Facebook; Pasul 2 – Dacă nu ai făcut-o deja, acordă o apreciere paginii, adică Like, Lecției de Prim Ajutor pe Facebook și Pasul 3 – Acceptă regulile concursului. Concursul se va desfăşura între 11 şi 25 aprilie, iar câştigătorii vor fi anunţaţi în 30 aprilie. Vă urăm mult, mult success!

Premiul cel mare – pachetul de consultanță nutrițională cu Valentin Vasile – include o evaluare completă, crearea unui plan de nutriție personalizat pe baza evaluării, recomandări de suplimente nutriționale (dacă e cazul), coaching, măsurarea eficienței programului de nutriție și readaptarea acestuia, recomandarea unui antrenor personal sau/și a unui program de antrenament bazat pe clasele de grup, două întâlniri cu Valentin Vasile pentru evaluare și consiliere. La acesta se adaugă alte 2 premii, 2 cărţi Stil de viaţă, nu dietă!, scrise de Valentin Vasile. Ai 3 şanse de câştig!

:: testează-ți stilul de alimentație aici!

Lecția de Prim Ajutor este un program de prevenţie şi educaţie pentru salvarea de vieţi oferit de ING Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde în parteneriat cu SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.