Ce mai fac bicicletele de la Cicloteque?

Bicicletele Cicloteque îşi continuă călătoria în lumea blogurilor.

De la Emi leapşa s-a dus la Doru, care a pasat lui Tudor. Maria i-a dat bicicleta lui Adi, Adi a dat-o Alinei, iar Alina o pasează lui Cosmin Pojoranu.

În seara aceasta Diana pasează şi ea bicicleta, mâine veţi afla şi cui 🙂

„Ieri m-am plimbat toată ziua cu o bicicletă Cicloteque prin Bucuresti. M-am descurcat ok, cu toate că trotuarul era foarte aglomerat si strada periculoasă. Bicicleta îmi place. E comodă, elegantă si cosul din față e foarte folositor. Plus că 2 fete m-au întrebat de unde îsi pot închiria si ele. Nihasa, se aude?”-Emi

„Depasesc Trabantul care doarme la bordura pe urma ma bag pe lateral si depasesc toata coloana care asteapta la stop. Ajung in fata, ma uit la stanga si la dreapta si… traversez intersectia. Dincolo drumul e liber ca inca nu s-a pus verde. Acelerez. Vine din spate un descreierat cu un gipan care o calca la blana.” – Adi.

„Am mers cu ea prin București aseară pe pista din jurul parcului Titan (habar nu aveam că e așa frumos traseul-destul de lung) și azi în Brănești să vizitez împrejurimile terenului la care, de miercuri, sunt proprietar cu acte în regulă 🙂 In total 70 de km.” – Tudor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.