Claudiu Hațegan aleargă la SkyRun 2016 pentru protejarea naturii

Claudiu Hațegan s-a născut în Sibiu în 18 mai 1977, a terminat Facultatea de Ştiinţe Economice la Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca. A lucrat în domeniul vânzărilor și, în urmă cu 14 ani, s-a mutat în Bucureşti și a fost promovat în cadrul unei Claudiu Hategan 1companii pentru care lucra la acea vreme.

„De 8 ani şi jumătate muncesc în real estate şi îmi place tare mult ce fac, acesta este şi motivul pentru care am şi pornit pe drumul antreprenoriatului în acest domeniu, acum 5 ani şi jumătate, în compania imobiliară Klauss & Partners.”

În cadrul participării sale la SkyRun 2016, Claudiu a ales Asociația MaiMultVerde pentru că iubește natura şi este un împătimit al sportului în aer liber (bicicletă, drumeţii montane, jogging etc.). Îl puteți sprijini printr-o donație în pagina de la Galantom!

„Am ales să mă alătur cauzei pe care o susţine MaiMultVerde deoarece cred că e necesar ca toţi oamenii să se implice mai mult în a susţine protejarea, conservarea şi reîntinerirea naturii care pentru noi reprezintă principala sursă de oxigen, dar şi pentru o viaţă normală şi echilibrată.”

Pe Claudiu îl mai puteți urmări pe Facebook și pe LinkedIN.

Susțineți-l pe Claudiu la SkyRun 2016, printr-o donație în pagina de la Galantom!

Citește și:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.