“Educ şi informez în mediul meu înconjurător”

MaiMultVerde a fost invitată să facă parte din juriul concursului “Educ şi informez în mediul meu înconjurător”. Lansat de Grupul de iniţiativă ecologică EcoSemnal, prin Naturalist.ro şi EcoMagazin.ro concursul, aflat la prima ediţie, oferă premii foarte interesante: de la o bicicletă Chopper la lămpaşe şi produse bio.

Participanţii sunt rugaţi să scrie articole cu un grad mare de utilitate sau care sensibilizează şi îndeamnă la acţiune, despre natură şi ecologie, gânduri personale, idei originale şi inovatoare în domeniul protecţiei mediului.

Articolele vor putea fi înscrise şi votate pe toată durata desfăşurării concursului pe website-ul www.naturalist.ro, urmând ca la sfârşitul lunii septembrie articolele câstigatoare sa fie selectate de un juriu format din reprezentanţi ai Grupului Civic Bucureşti, Adevărul Verde, revista EcoPeople, revista Verde Crud, revista Remedio şi asociatiile Bio România, EcoAssist, Salvaţi Delta, Mai Mult Verde şi Viitor Plus.

Invităm pe toti aceia care iubesc şi respectă natura să participe la protecţia mediului pe o cale simplă, la îndemana oricui, folosind doar propriile cuvinte.

Mult mai multe detalii despre premii, condiţii şi termene limită găsiţi aici.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.