Fiți consilieri verzi în Consiliul Local, prin Inițiativa România!

Ne-am bucura dacă printre viitorii consilieri locali ai Bucureştiului s-ar număra cât mai mulţi membri ai comunităţii Asociației MaiMultVerde! Organizația Inițiativa România se va ocupa de pregătirea lor. Vă invităm să participați la întâlnirea din 21 ianuarie, ora 18:15, invitatie Initiativa Romaniala Hotel Minerva – Sala Himalaya. Trimiteți un e-mail la contact@initiativaromania.ro.

Inițiativa România este o platformă civică născută în zilele revoltei care a urmat tragediei din Colectiv: un grup de tineri a decis pe 1 noiembrie 2015 să se implice pentru a aduce împreună oamenii buni care cred în lege, integritate, competență, responsabilitate și transparență și a oferi o alternativă la o clasă politică iresponsabilă și coruptă.

Organizația a demarat procesul de identificare și selecție a candidaților pentru alegerile locale din București.

Ne adresăm tuturor cetățenilor activi și implicați care doresc să schimbe modul în care este administrat orașul. Inițiativa România îi va susține pe toți cei care vor să candideze și să facă un pas în față, atât în perioada de pre-campanie, cât și in timpul campaniei electorale – logistic, consiliere și îndrumare. Împreună cu voi, vrem să schimbăm radical modul în care Bucureștiul și cele șase sectoare sunt administrate.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial și în pagina de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.