Coordonatorii voluntari se antrenează intensiv cu MaiMultVerde pentru sezonul de plantări

Cu puţin timp înainte de începerea sezonului de plantări din această toamnă, MaiMultVerde numără puieţii care se vor transforma, cu ajutorul vostru, în păduri şi antrenează coordonatorii voluntari care s-au hotărât să treacă la următorul nivel de voluntariat pentru protecţia mediului.

Selecţionata coordonatorilor voluntari MaiMultVerde s-a reunit sâmbătă, 15 octombrie, la cursurile de instructaj pentru plantări şi puţină mişcare în teren, finalizată cu plantarea demonstrativă a puieţilor.

La prima ediţie a cursurilor de plantat pentru coordonatori au fost prezenţi 41 de voluntari muncitori şi entuziaşti, cărora le mulţumim mult pentru feed-back şi susţinere.

Cursul practic de plantare a avut loc la Ploieşti, pe terenul ‘Cursului de Plantagistică‘ de anul trecut, unde am putut admira şi roadele muncii noastre voluntare. Puieţii de stejar, paltin, frasin şi arbuşti, au crescut de-o şchioapă, frumoşi şi sănătoşi, iar acum sunt gata să ‘respire’ pentru un aer mai curat.

Plantările din acest an vor avea loc în judeţele Dolj, Sălaj şi Prahova, iar cei care vor să dea o mână voluntară de ajutor pot afla mai multe din newsletter şi de pe pagina de Facebook MaiMultVerde. Dacă nu poţi să vii la plantări, dar vrei să susţii voluntarii MaiMultVerde, fă cadou un copac pe www.maimultverde.ro/sustine

3 Responses

  1. La Ploiesti s-au plantat ieri copacei, au fost copii de gradinita (bucuresteni), tineri, varstnici, femei, barbati – toata lumea… primarul, seful ADPP- ului, Roberta Anastase ( in cizme cu toc – ce rea sunt !!!! ) cu televiziunile dupa ea – a stat vreo….8 minute. Ce mi se pare mie dureros este ca in urma cu doua zile, in zona Sud – blocurile Jianu – s-au taiat cativa copaci falnici si sanatosi ( pleonasm ?!!! ) ca sa se faca parcari… Domnul parlamentar PDL Sever Voinescu sta in zona, oare sa aiba el vreo influenta ?!!!! E retorica ………. Copacii -cei care fusesera frumosi- au incaput intr-o remorca… niste batrani care-i vazusera crescand plangeau pe la balcoane……………..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.