Copacul, cât e copacul?

Cursul zilei pentru copacii-cadou a înregistrat începând de astăzi o scădere considerabilă și foarte avantajoasă pentru toți cei care susțin împăduririle din România alături de cei dragi.

Dacă deții un card la Banca Românească poți achiziționa un copăcel cu numele tău cu numai 1 leu, iar dacă alegi să faci plata online cu alte carduri poți achiziționa cadoul cu jumătate de preț – doar 5 lei! Toate ofertele sunt valabile pe vulping.ro!

Te-ai gândit vreodată cât de simplu și ieftin e să plantezi cu cardul? Ei bine, dacă nu ai încercat deja inițiativa, e timpul să vezi cum se face acum!

Puieţii achizitionati din donaţiile realizate în această campanie –Fă cadou un copac! – vor fi plantati de voluntarii MaiMultVerde în toamnă. Echipa MaiMultVerde te va ţine la curent prin canalele online cu zilele şi locurile de plantare.Poţi participa şi tu la plantare!
Abonează-te la e-newsletter-ul MaiMultVerde pentru a afla datele exacte şi locurile de plantare şi pentru a te înscrie ca participant la acţiune.

:: via vulping.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.