Cosmin Andrei Coca, fundraiser pentru MaiMultVerde, este nominalizat la „Gala Oameni pentru Oameni”

Galantom şi Asociaţia pentru Relaţii Comunitare îi premiază la Gala Oameni pentru Oameni pe cei mai activi cinci fundraiseri voluntari care au susţinut cauzele în care cred prin intermediul platformei Galantom.ro. Printre aceștia, ne bucurăm să vă anunțăm că se află Cosmin Andrei Coca, fundraiser-ul nostru de bază pe platforma Galantom.

Cosmin Andrei Coca Galantom

Suntem foarte bucuroşi să vedem că implicarea socială prin această modalitate prinde rădăcini din ce în ce mai adânci şi la noi contribuind la promovarea şi implementarea proiectelor sociale care aduc schimbare în comunitate, spune Andrei Chirtoc pe blog-ul Galantom.

Gala Oameni pentru Oameni este un eveniment organizat de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare şi AmCham. Scopul evenimentului este de recunoaştere a iniţiativelor filantropice şi are o tradiţie de 12 ani, timp în care a premiat aproape 170 de oameni de bine care au schimbat România şi şi-au asumat pionieratul filantropiei. Evenimentul va avea loc miercuri 18 nov. 2015 la ora 18.30, la Hotel InterContinental, Sala Ronda.

Citiți despre ceilalți nominalizați pe blog-ul Galantom.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.