Cum să urci 7 munţi din Grădina Carpaţilor

Update – Anunț important! Din cauza vremii nefavorabile din week-end-ul 10 – 12 august, tracking-ul Vârful Piscul Baciului, din Piatra Craiului se amână pentru weekendul 17 – 19 august.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm week-end-ul viitor la drumeție!

__________________________

Voluntarii MaiMultVerde care iubesc urcările pe munte şi provocările, au şansa să urce cei mai înalţi munţi din România alături de tânăra şi celebra alpinistă Crina Coco Popescu.

Provocarea se numeşte 7 munţi din Grădina Carpaţilor şi este primul proiect din România care încurajează persoanele de toate vârstele să mearga pe munte şi să îşi descopere ţara.


Dacă îţi plac urcările pe munte şi traseele româneşti, circuitul 7 munţi te aşteaptă să-l încerci sâmbătă, 11 august şi duminică, 12 august, în expediţia către cucerirea vârfului Piscul Baciului – la altitudinea de 2.237 m!

Pentru cei care se înscriu prin intermediul MaiMultVerde, costurile de participare sunt reduse aproape la jumătate. Dacă eşti interesat să strabaţi cei 7 munţi din Grădina Carpaţilor alături de noi, dă-ne repede un semn pe e-mail la voluntar@maimultverde.ro şi vom vorbi mai multe acolo.

>> mai multe detalii găseşti pe 7munti.ro

2 răspunsuri

  1. Speram ca NU este un proiect sponsorizat de RMGC 🙂
    Nu de alta dar Crina este o prietena apropiata acestei corporatii si le face reclama pe fata…
    Va asteptam si la FânFest! Fiindcă acolo ținem munții în loc! Salvați Roșia Montană! de RMGC! 🙂

  2. @Cristi Nu este un proiect sponsorizat de RMGC, nu promovează altceva decât drumețiile prin munții României. Crina Coco Popescu nu participă în calitate de ‘ambasador’ al unui proiect sau brand din câte știm noi… Reamintim că ea este cea mai tanara alpinista din lume care a reusit cu succes sa parcurga circuitul “7 Summits” si “7 Volcanoes”, iar experiența ei este principalul motiv pentru care va însoți drumeții în 7 munți din Grădina Carpaților. Mulțumim mult pentru invitația la Fân Fest și mult succes la protejarea naturală a munților noștri. Așa cum am mai spus, suntem de aceeași parte a baricadei https://maimultverde.ro/blog/?tag=rosia-montana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.