Deco Box și MaiMultVerde, parteneri în campania „Primul meu brad eco”

Deco Box și Asociația MaiMultVerde anunță campania Primul meu brad eco, ce va avea loc pe toată durata lunii decembrie. Creați din lemn reciclat 100%, braduții Deco Box sunt disponibili în shop-ul MMV într-o varietate de culori pastelate, în combinații de alb și verde, roz, portocaliu sau albastru și au un design unic, cu o patină vintage. Pictați manual în acrilic, cu dimensiuni de 50 x 35cm și 60 x 40cm vor avea un preț cuprins între 160 și 200 de lei.

brad eco 3 brad eco 2 brad eco 1

„Pentru că suntem în apropierea sărbătorilor de iarnă și pentru că mereu ne dorim să oferim ceva cât mai creativ celor dragi, Deco Box a pregătit o colecție de cadouri eco sub umbrela unei campanii de responsabilitate socială, alături de Asociația MaiMultVerde. La fiecare brăduț achiziționat 5% vor fi direcționați către asociație, pentru plantarea de copaci prin programele de voluntariat. Mi-aș dori să reușim să plantăm o pădure întreagă, pădurea Deco Box”, a declarat Liliana Stoica, artist și co-fondator Deco Box.

Brăduții Deco Box vor fi disponibili pe toată durata lunii decembrie în rețeaua librăriilor Cărturești, pe pagina de Facebook și în magazinul online MaiMultVerde.

Doar în librăriile Cărturești vor fi disponibile spre vânzare și celelalte produse din colecția Deco Box precum tablourile mozaic, suporturile de lumânări sau de cărți de vizită, realizate tot din lemn reciclat, recondiționat și pictat, fiind o alternativă la cadourile clasice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.