Diana și Daniel Slav: tot mai sus, pentru reîmpădurirea României

Diana şi Daniel Slav s-au născut la malul mării (Diana în Mangalia, Daniel în Constanţa), acum 38 de ani. Au absolvit Facultatea de Drept şi… lucrează în domeniul portuar. Au fost colegi de facultate şi au transformat această relaţie într-una de Diana si Daniel Slav 1cuplu! Diana se implică de mult timp în voluntariat, prin proiectul Constanţa Free Tour. Sutele de oameni pe care le-a adunat până acum au numai vorbe bune la adresa ei, ca dovadă pagina de pe site-ul Trip Advisor.

Îi puteți susține pe soții Slav în participarea lor la SkyRun 2016 printr-o donație în pagina de la Galantom! Ei vor urca scările din SkyTower în 24 ianuarie pentru a susține acțiunile noastre de reîmpădurire în zonele defavorizate din România.

„Deşi suntem născuţi la mal de mare, iubim muntele, iubim pădurile şi parcurile şi încercăm să ajungem periodic în vacanţe unde să facem drumeţii lungi. De asemenea, iubim tot ce e turn în care se poate urca, de aceea ne-am şi înscris la SkyRun. Ne dorim să avem în continuare cât mai multe parcuri, păduri şi spaţii verzi  de care să ne putem bucura în plimbări şi vacanţe.”

În curând, Diana ne va poveşti despre „aventurile” ei de voluntariat şi la Dianaslav.ro. Până atunci, susţineţi-i pe soţii Slav la SkyRun 2016, printr-o donaţie!

Citește și:

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.