Echipa Verde a câștigat la Swimathon 2013

Echipa Verde SwimathonLa Swimathon București, Echipa Verde a asociației noastre a arătat că poate să lupte cu tot sufletul pentru o cauză importantă: „Bariera naturală de copaci de la Ploiești”. Au înotat pentru noi:

  • Vladimir Drăghia
  • Ștefan Lungu
  • Sergiu Machidon
  • Alex Dina
  • Adrian Grecu


Cei cinci au reușit să marcheze pe foaia de arbitraj 71 de lungimi de bazin, cu una mai mult decât numărul preconizat.

Echipa Verde a intrat în competiție în prima serie și a fost liderul acestei grupe. Băieții și-au dozat eforturile dar au și sprintat, colaborând foarte bine pe parcursul evenimentului. Medaliile și diplomele de la final au fost simbolice, cea mai mare bucurie a membrilor echipei fiind donațiile care s-au făcut pe loc sau pe site (acestea se pot face în continuare).

După efortul depus de Echipa Verde, Vladimir Drăghia, căpitanul echipei, a spus:

„Sperăm să înconjurăm Ploieștiul cu o centură verde necesară separării zonei industriale de partea locuită a orașului”.

De la organizatori, am aflat că au fost 750 de participanți la bazinul olimpic de la „Lia Manoliu”, dintre care aproximativ 700 au fost donatori. Au participat 138 de înotători care au parcurs 72 de kilometri în apă. Estimarea donațiilor: 94.000 de lei, dintre care peste 50.000 de la persoane particulare și restul de la companii. Donațiile se mai pot face pe site-ul oficial – www.swimathonbucuresti.ro/doneaza. Puteți deci sprijini în continuare Echipa Verde.

Iată care a fost atmosfera și cum s-au descurcat băieții noștri:O galerie foto de la eveniment puteți găsi pe pagina noastră de Facebook.

Citiți mai multe despre cauza Asociației MaiMultVerde la Swimathon București 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.