EcoBanca îți preia deșeurile electrice și te premiază

Nu ți-ar plăcea să primești premii dacă predai la un centru deșeurile electrice? Ei bine, există un program care încurajează colectarea selectivă.

Sub denumirea ECOBANCA – Banca ta de reciclare, Asociaţia Environ în parteneriat Primăria Municipiului Bucureşti şi Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice lansează primul program de puncte de colectare mobile pentru deşeurile de echipamente electrice şi electronice (DEEE) şi cele de baterii şi acumulatori (DBA). Proiectul are ca obiectiv principal realizarea unei platforme de puncte de colectare mobile de la populaţie. Programul nu implică o competiţie sau o tragere la sorţi, ci se desfăşoară sub forma unei acumulări de puncte pe carnetele de ECOnomii la fiecare predare a unui deşeu de tip DEEE sau DBA, permiţând participanţilor ca la sfârşitul perioadei de derulare să transforme punctele acumulate în produse electrocasnice.

Premiile acordate sunt în funcţie de numărul de puncte acumulat de fiecare participant în baza deşeurilor de tip DEEE sau DBA predate. Acordarea premiilor se va face la sfârşitul programului, în perioada 15.12 – 24.12.2013.

ecobanca1 ecobanca2 ecobanca3

Fiecare gospodărie particulară/persoană fizică se poate înscrie în program în următoarele moduri:

  • Direct – prin completarea formularului de înscriere la punctele de colectare mobile ECOBANCA
  • Prin completarea formularului de înscriere disponibil pe site-ul organizatorului – www.environ.ro
  • Telefonic prin apelarea numărului unic 031 827 00 00


Fiecare persoană înscrisă va primi un cod unic de identificare şi un Carnet de ECOnomii nominal.

Verificați traseul rulotei EcoBanca pe site-ul oficial.

2 Responses

  1. Acest proiect a sunat bine doar pe foaie. Schimbarile de regulament din timpul campaniei, folosirea unor termene nerespectate si bineinteles asteptarea premiilor, care mai mult ca sigur nu vor aparea, au facut un proiect de „succes” din ECOBANCA. Pacat ca mai suntem romani care credem ca tot ce zboara se mananca!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.