Ecollect preia deșeurile de la biroul tău

ecollect afisECOLLECT este serviciul de colectare separată a deșeurilor de hârtie-carton și plastic-metal de la birou, o inițiativă de la Antalis și EcoRom. Antalis sunt prietenii noştri care ne ajută cu depozitarea bicicletelor Cicloteque, atunci când nu le punem în mișcare.

Ecollect este un serviciu unic în România, care pune la dispoziție infrastructura pentru colectarea separată a deșeurilor, serviciul tehnic de colectare, precum și o platformă generoasă de comunicare internă și externă. Pentru organizațiile care activează pe raza mun. București și a Sectorului Agricol Ilfov, serviciul este COMPLET GRATUIT și implementabil în maximum 48 de oreServiciul va fi extins în curand și la nivel național.

Infrastructura de la Ecollect este complet gratuită:

  • containere gratuite, livrabile oriunde în țară, pentru deșeuri de hârtie-carton și plastic-metal 
  • saci gratuiți, livrabili oriunde în țară – speciali pentru colectarea separată a deșeurilor din hârtie-carton și plastic-metal 
  • materiale 100% reciclate și reciclabile
  • sacii și containerele sunt înlocuibile și reciclabile oricând

În plus, containerele  pot fi personalizate cu mesajele organizației dvs.

Asociația MaiMultVerde participă deja în acest program de colectare a deșeurilor de birou. Oricine dorește poate aduce la noi hârtia folosită şi deşeurile din plastic și cei de la Ecollect le vor prelua de la sediul asociației noastre.

Înscrieți-vă cât mai repede în program doarece cele mai originale campanii de comunicare derulate sub platforma ECOLLECT vor fi premiate! Până acum, prin programul Ecollect s-au strâns separat 27 de tine de deșeuri de hârtie și carton.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.