Elena Ionescu (Mandinga) va urca scările de la SkyRun 2016 pentru MaiMultVerde

Vedetele vin alături de Asociația MaiMultVerde! Dacă ieri Zoli Toth și-a anunțat intenția de a sprijini echipa noastră de ștafetă, astăzi Elena Ionescu ne întinde o mână de ajutor.

Elena Ionescu este vocea celebrei trupe Mandinga din 2006, când a câştigat un concurs organizat de TVR2, pentru postul de solist principal al trupei Mandinga. După 9 ani şi multe hit-uri împreună cu Mandinga, Elena este unul din puţinii artişti care cânta doar live şi cântă foarte bine!

Elena a ales să susţină cauza MaiMultVerde la SkyRun 2016 din dragoste pentru natură şi pentru reîmpădurirea României:

Pe 23 ianuarie, voi urca împreună cu voi 34 de etaje în SkyTower, pentru a susţine cauza reîmpăduririi României. Va fi greu, mai ales că nu am mai făcut aşa ceva dar, dacă în felul acesta vom reuşi să strângem mai multe fonduri pentru pădure, este un sacrificiu mic! Eu voi alerga poate o jumătate de oră pe scări, dar colegii mei de la echipa de ștafetă vor alerga 24 de ore fără întrerupere. Pentru efortul lor, haideţi să donăm cu toţii cât poate fiecare pentru proiectele MaiMultVerde din 2016!

În afară de cântat, Elena Ionescu merge la sala de fitness şi aleargă în fiecare clipă liberă (şi nu sunt foarte multe în viaţa unei vedete), așa că avem mari speranța în forma ei fizică din ziua concursului. Elena, îți mulțumim că ne ești alături!

Donațiile pentru echipa de ștafetă se fac în pagina de la Galantom, iar mai jos găsiți link-uri spre paginile susținătorilor noștri individuali. Vă mulțumim!

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.