Euroministorage România, casa noastră logistică

euroministorageAceia dintre voi care au participat la acțiunile noastre de plantare au observat că logistica este importantă. Acțiunile nu se pot desfășura în cele mai bune condiţii dacă nu știi în orice moment unde-ți sunt materialele, cine este responsabil de ele, cine instalează, cine pregătește, cine distribuie uneltele de lucru ș.a.m.d.

În tot acest proces, am avut, de-a lungul anilor, un partener de nădejde – Euroministorage România. Acolo ne depozităm materialele când nu le folosim și ei sunt cei care ne pun la dispoziţie şi o remorcă pe care o vedeți atașată mereu la camioneta MaiMultVerde, la locul plantărilor sau curăţeniilor.

Despre acest sistem self-storage puteți citi pe site-ul oficial. Iată o sinteză tehnică a depozitului:

  • acces la boxă în orice zi, între orele 7 și 23. Există posibilitatea de acces și pe timpul nopții, la cerere.
  • sunt boxe de mărimi diferite, între 1 și 35 de metri pătrați. Cele mai solicitate sunt boxele de 3 și 4 metri pătrați.
  • accesul auto se face prin Bd. T. Pallady, aproape de ieșirea pe Autostrada Soarelui.
  • acces cu card la poarta mare, poarta clădirii, lift. Chiar dacă a intrat cineva o dată cu tine, tot trebuie să scanezi cardul, pentru ca sistemul să te recunoască și să te lase să ieși la final.
  • poți folosi lacătul tău sau cumperi de la ei. Fiecare boxă are alarmă individuală și depozitul este păzit tot timpul.
  • la parter, ai sisteme de transport și ridicare: cărucioare, liza, transpalet.

Mai multă siguranță pentru lucrurile tale chiar că nu poți avea: paznic non-stop, sistem de supraveghere video, alarmă în caz de efracție. Iar dacă dorești, tot la EMS îți poți stabili sediul social al firmei.

EMS camioneta 1 EMS camioneta 2 EMS camioneta 3

Așa că, dragi voluntari, dacă veți observa la acțiunile noastre că lopețile, gălețile, mănușile și celelalte materiale pe care le folosim sunt în stare bună, să știți că acest lucru se datorează și depozitului Euroministorage România, căruia îi mulțumim și pe această cale pentru sprijin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.