Participăm la Green Village (B’estfest), 5-7 iulie

bestfest logoAsociația MaiMultVerde participă la B’estfest 2013 cu un stand în cadrul sectorului Green Village din perimetrul festivalului. La standul nostru, voluntarii îți stau la dispoziție pentru a prezenta activitățile organizației. Cei care doresc să participe la acțiunile noastre de voluntariat se pot înscrie pe loc (o poți însă face și online, completând formularul pentru newsletter).

Dacă vrei să ne sprijini, cumpără un produs din shop-ul nostru, care se mută la Green Village între 5 și 7 iulie. Aruncă o privire în magazinul nostru online, ca să știi la ce să te aștepți. Banii pe care-i vei da pentru un tricou, o brățară sau un copăcel-cadou vor fi direcționați către acțiunile noastre de împădurire.

Pentru ca vizita ta să nu rămînă fără amintiri, poți lăsa un mesaj sau un desen pe panoul de la standul nostru. Vom poza creațiile și imaginile vor intra într-un concurs pe Facebook, având un premiu surpriză. Premiul va fi acordat imaginii care atrage cele mai multe Like-uri. Dă Like de pe acum paginii noastre, ca să știi când începe concursul!

B’estfest se desfășoară între 5 și 7 iulie, pe islazul comunei Tunari, în apropiere de București. Poți ajunge acolo cu bicicleta, cu autobuzul RATB special, cu mașina personală sau cu maxi-taxi 445. Detalii despre transport și alte informații utile sunt pe site-ul oficial.

Te așteptăm la standul MaiMultVerde de la Green Village, treci pe la noi să ne saluți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.