„Let’s Do It, Romania!” e chiar după colț!

_
Au mai rămas numai trei zile până la cea mai mare acțiune de curățenie care s-a desfășurat până acum în România. Pe 25 septembrie este ziua cea mare, „Let’s Do It, Romania!„.
_
În caz că mai e cineva care încă nu știe despre ce este vorba, Let’s Do It, Romania! este un proiect de informare şi curăţenie a României extraurbane, adică a zonelor naturale în care s-au format ilegal grămezi mai mari sau mai mici de gunoi de provenienţă turistică şi nu numai.letsdoitromania
_
Așadar ceea ce ai de făcut acum, este să te înscrii pe site împreună cu prietenii tăi. Se vor forma echipe de cate 5 persoane. Intai se înscrie „șeful” echipei, care primeste la inscriere un cod, pe care îl dă și celorlalti 4 membri înscriși în echipă. Fiecarei echipe i se va aloca unul sau mai multe mormane de gunoi.
_
Sâmbătă, toată lumea trebuie să se prezinte la unul din punctele de înregistrare cu buna dispoziție la purtător și cu multă energie pentru o Românie mai curată.

6 Responses

  1. Buna! Putem veni si noi in echipa voastra, sa facem curatenie impreuna? Am fi eu si cu Marcel – partenerul meu, eventual cu inca 3 persoane. Multumim !!

  2. I figured out more something totally new on this weight-loss issue. Just one issue is a good nutrition is highly vital whenever dieting. A massive reduction in bad foods, sugary food items, fried foods, sugary foods, pork, and white-colored flour products may be necessary. Retaining wastes organisms, and poisons may prevent goals for fat-loss. While specific drugs in the short term solve the challenge, the horrible side effects usually are not worth it, and they never present more than a non permanent solution. It can be a known incontrovertible fact that 95% of celebrity diets fail. Many thanks for sharing your thinking on this weblog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.