Prin MaiMultVerde, Linia21.ro oferă puieți cadou clienților

Linia21.ro vrea să schimbe lumea, un pic în fiecare zi. Cam aceasta a fost ideea când s-au gândit să ofere puieți clienților în luna octombrie, prin programul nostru, Fă cadou un copac!

Fiecare client care cumpără în această lună de la Linia21.ro va primi un puiet ce va fi plantat de noi în cadrul acțiunilor plănuite la sfîrșitul lui octombrie și începutul lui noiembrie. Clientul va primi o felicitare digitală în care va fi informat că a primit cadou un puiet ce-i va purta numele. La plantare, vom avea grijă să punem în pământ toți puieții achiziționați prin Linia21.ro. De asemenea, vom trimite poze cu puieții tuturor clienților.

Linia21.ro oferă un copac cadou fiecărui client

Justificarea echipei de la Linia21.ro pentru această campanie este destul de simplă:

„Nu putem fi 100% eco friendly, oricât de mult ne-am dori. Pentru că locuim în oraş, călătorim cu maşina, avionul, folosim electricitate etc. Dar putem să reducem efectele rele pe care le avem asupra planetei, făcând gesturi mici, care, adunate, schimbă lumea în bine. De aceea, cu multă bucurie, îţi oferim un copac.“

Iată încă un mod de a reîmpăduri România și de a ne compensa astfel amprenta de carbon pe care o lăsăm pe Terra. Linia21.ro, bine ați venit la bord și vă mulțumim pentru colaborare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.