Macheta EFdeN, la Versailles

Aceasta este macheta cu care EFdeN s-a prezentat la Versailles în noiembrie 2013, la cel de al doilea workshop organizat de Solar Decathlon Europe. Acolo a fost apreciată de înalte oficialități, printre care s-au numărat dl. Francois de Mazieres, primarul Versailles-ului și dna Cecile Duflot, Ministrul Locuințelor.

După ce a fost expusă la Palatul Chaillot din piața Trocadero, macheta se află în holul Primăriei Versailles, alături de cele ale celorlalte 19 echipe din 15 țări.

efden3 efden2 efden1

EFdeN reprezintă România la concursul internațional Solar Decathlon Europe 2014, cea mai prestigioasă competiţie de arhitectură solară și tehnologii integratededicată studenților. Echipă multidisciplinară, formată din peste 50 de studenți din vaste domenii de studiu, EFdeN răspunde unei provocări interesante și anume inovare în construcția unei case solare eficiente energetic. Fără a se opri la proiectarea și construcția unui prototip de locuință solară inteligentă, această inițiativă se dorește a fi exemplul necesar de la care să pornească schimbarea de mentalitate în ceea ce privește sustenabilitatea și protejarea mediului înconjurător.

Detalii despre lansarea proiectului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.