Mărturii de nuntă sub formă de copăcei plantați, iată o declarație de iubire față de mediu și de speranță în viitor

Când noi am verificat achizițiile de puieți prin programul nostru, „Fă cadou un copac!”, am constatat că cineva cumpărase peste 100 de copăcei, unul după altul. Am crezut inițial că este o greșeală, dar toate datele erau în regulă. Apoi am primit vestea că era vorba despre 100 de mărturii pregătite pentru nunta Cristinei și a lui Mihai.

Cei doi tineri au oferit invitaților o mărturie sub forma unui copăcel pe care l-am plantat în cadrul acțiunii noastre recente de la Videle, cu sprijinul voluntarilor și al companiilor partenere. Cristina și Mihai au achițizionat de la noi puieții și au oferit invitaților de la nunta lor mini-felicitări bazate pe felicitările noastre, pe care le primesc automat cei care donează copăcei.

Marturie copacel nunta Cristina si Mihai1 Marturie copacel nunta Cristina si Mihai2

Tinerii soți ne-au anunțat că invitații au fost foarte plăcut surprinși de această inițiativă. Zilele acestea, noi le vom trimite tuturor vestea că puietul a fost plantat și o fotografie cu tânărul copac, purtând numele nuntașului pe o etichetă.

Cristina și Mihai, vă mulțumim foarte mult pentru gestul vostru și vă dorim copii la fel de frumoși și viguroși precum viitorii copaci plantați de noi în numele vostru și al invitaților voștri!

În ultimii doi ani, mirii de la cinci nunţi şi părinţii şi naşii de la un botez au ales să ofere ca mărturii copăcei plantaţi de Asociaţia MaiMultVerde, în locul tradiţionalelor mărturii. Dacă aveți în pregătire un astfel de eveniment fericit și vreți să oferiți puieți invitaților, nu ezitați să ne contactați. Citiți detalii despre această inițiativă.

Programul „Fă cadou un copac!” este permanent în desfășurare. Alegeți o campanie care considerați că se potrivește momentului și apoi numărul de puieți donați. Urmați instrucțiunile și apoi așteptați de la noi veștile privind evoluția copăcelului plantat la distanță!

Foto: Cosmin Marincea

One Response

  1. O initiativa foarte placuta si un gest si mai placut de care se vor bucura cei ce doneaza copacei. Nu e ceva extravagant, nici complex, dar e ceva transmis cu placere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.