I♥Recycling și mobilul vechi în Smartphone se preface!

Cine nu reciclează aparatura electornică și telefonul mobil are motive serioase să se apuce de treabă! Cosmote România Communication S.A. (Cosmote România) te invită până pe 30 septembrie 2012 în magazinele Cosmote România, ca să depui telefoanele mobile vechi (cu sau fără accesorii) pentru reciclare, apoi să participi la concursul „I love Recycling” desfăşurat pe pagina Facebook dedicată a COSMOTE!

Ai șansa să câștigi unul din cele 3 smartphone-uri de ultima generație. Iată cum procedezi:

După ce dai Like paginii oficiale de Facebook a companiei Cosmote România și postezi o fotografie din timpul predării telefonului mobil vechi, răspunzi la o simplă întrebare și începi să aduni voturi! Oricine poate câştiga unul dintre următoarele terminale de ultimă generație: Samsung I9300 Galaxy S3 White, Nokia Lumia 710 white sau Motorola XT615 MotoLuxe White.

Nu uita să păstrezi procesul verbal de predare din magazin, este o condiție obligatorie pentru validarea câștigătorilor. Concursul începe din 21 septembrie şi se va încheia pe 1 octombrie, când vor fi anuntati câștigatorii, în baza voturilor obținute:)

Acest concurs se desfășoara în cadrul programului de colectare de electronice vechi I love recycling, unde pentru fiecare telefon mobil sau accesoriu adus spre reciclare în oricare dintre magazinele COSMOTE și Germanos până la finalul lunii septembrie, COSMOTE va planta un copac în această toamnă și îl va îngriji până la maturitate, pentru o perioadă de 5 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.