NEPI va planta 900 de puieți în 2016, cu sprijinul asociației noastre

Mereu ne bucurăm când o companie vine în întâmpinarea noastră, demonstrând o activitate de business responsabilă. Ne face plăcere să vă anunțăm că New Europe Property Investments (NEPI) este cel mai nou partener al nostru, care aderă la programul Aupark Kosice Tower NEPI„Fă cadou un copac”.

NEPI a ales să sprijine reîmpădurirea României susținând plantarea a 900 de puieți în toamna anului viitor. Astfel, programul nostru, care se desfășoară tot timpul anului, primește un nou semn al respectului sectorului de business pentru protecția mediului în țara noastră.

NEPI este un investitor comercial de proprietăți, listat la Johannesburg Stock Exchange Limited (JSE), la Bursa de Valori din București și la Alternative Investment Market (AIM) de la Bursa de la Londra. Printre proprietățile NEPI, se află Mega Mall, Promenada Mall și Iris Titan Shopping Center.

Mulțumim, NEPI, pentru încredere și sperăm să avem o plantare bună în 2016! Dacă doriți și voi să susțineți plantarea unui puiet sau a mai multora, găsiți detalii și procedura campaniei în pagina dedicată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.