Vino la plantare la Ploiești cu Telekom România şi Asociaţia MaiMultVerde, în 14 noiembrie!

plantare PloiestiÎn 14 noiembrie, te invităm să vii cu noi la Ploiești, pentru a planta 5.000 de puieți de stejar și specii ajutătoare, în parteneriat cu Telekom România.

Avem nevoie de 50 de voluntari și sigur vei fi unul dintre ei dacă vei completa formularul de înscriere până joi, 12 noiembrie, ora 18. ÎNSCRIE-TE ACUM AICI!

Asigurăm noi transportul (plecarea din București), masa și voia bună, dar și uneltele de lucru. Se pleacă la ora 8 din Piața Victoriei și ne întoarcem în jurul orei 17.30 – 18:00. Plantarea are loc tot pe Centura de Est Ploiești. Te așteptăm!

 

 

11 Responses

  1. De ce nu faceti aceasta campanie si in Ploiesti? Se gasesc lejer 50 de voluntari din Ploiesti, fara sa mai vina cineva din Bucuresti. Eu am sher-uit in Ploiesti

  2. Campania e online, deci în toată țara. Plecarea pentru voluntarii din București se face din… București. Voluntarii din Ploiești se vor înscrie prin același formular și vor pleca din… Ploiești!

  3. Puteti sa ne dati putinmai multe detalii despre plecare si intoarce? La ce ora se face plecarea si de unde? La ce ora e programata intoarcerea? Multumesc 🙂

    1. Super vag raspuns. Nu inteleg de ce tineti informatia asta secreta. Eu una as vrea sa stiu la ce ora se face pleacare si la ce ora e intoarcerea pentru ca asa o sa imi dau seama daca pot participa; pentru ca mai am si alte planuri sambata. Si ma voi inscrie in momentul in care sunt sigura ca pot paricipa, pentru ca nu are rost sa ma inscriu si apoi, dupa ce primesc detalii legate de plecare sau intoarce, sa imi dau seama ca trebuie sa fiu altundeva in timpul ala.

  4. Iată detaliile: se pleacă la ora 8 din Piața Victoriei și ne întoarcem în jurul orei 17.30 – 18:00. Plantarea are lo tot pe Centura de Est Ploiești.

    1. M-am inscris, dar nu am primit mail de confirmare! nu gasesc pe site nici o lista cu numele voluntarilor acceptati. cum pot intra in posesia detalii? multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.