Vino la plantare la Videle cu NN Asigurări de Viaţă şi Asociaţia MaiMultVerde, în 24 octombrie!

În 24 octombrie, poate ți-ai programat tot felul de activități singur, în familie, cu prietenii… Ei bine, noi îți propunem să le combini pe acestea cu acțiunea noastră. Puține lucruri sunt mai frumoase decât să plantezi puieți într-o zonă a țării tale în care este nevoie de o pădure pentru a fixa un teren care este pe cale să o ia la vale!

​Te invităm să vii cu noi la Videle (jud. Teleorman),​ sâmbătă,​ 24 octombrie, pentru a planta 5.000 de puieți de salcâm în cadrul proiectului ”Paperless”, al companiei NN Asigurări de Viaţă, în parteneriat cu Asociația MaimultVerde. Avem nevoie de 50 de voluntari și sigur vei fi unul dintre ei dacă vei completa formularul de înscriere până joi, 22 octombrie, ora 16. ÎNSCRIE-TE ACUM AICI!

Proiectul ”Paperless” a fost demarat în urmă cu șase ani de NN Asigurări de Viaţă. De atunci, compania propune constant clienţilor să-și dea acordul pentru a primi informațiile comerciale și contractuale prin mesaje electronice, reducând astfel impactul pe care îl au asupra mediului prin consumul de hârtie. Treptat, în cazul clienților care au furnizat companiei o adresă de e-mail validă, comunicarea pe hârtie a fost înlocuită cu notificări transmise pe e-mail. În prezent, mai mult de jumătate dintre clienții NN Asigurări de Viață primesc informații contractuale și comerciale exclusiv pe e-mail, procent în creștere constantă. 

7 Responses

  1. Buna ziua. Am completat ieri formularul de inscriere. Puteti sa-mi spuneti cam cand voi primi mail cu detalii?
    Multumesc.

    1. Nu mai sunt, din păcate. S-au înscris mai mult decât dublul necesarului de voluntari. Dar stați pe aproape, în curând anunțăm următoarea plantare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.