2% pentru MaiMultVerde

Dacă alegi să redirecţionezi 2% din impozitul pe venit către MaiMultVerde, îţi promitem că pentru fiecare leu primit o să plantăm copaci acolo unde este nevoie.

Ne poţi ajuta să dăm cazmale, săpăligi, mănuşi, saci de gunoi şi puieţi pentru ca cei aproape 18.000 de voluntari înscrişi pe canalele online să facă şi mai multă treabă anul acesta.

Avem nevoie de sprijinul tău ca să oferim un exemplu plantând acolo unde alţii au tăiat şi curăţând acolo unde alţii au lăsat munţi de gunoaie!

Cum ne poți ajuta?

Paşii sunt foarte simpli:

1. Completezi declaraţiile 200 şi 230 (precompletate cu datele asociației noastre):

Completează datele tale personale, pune declaraţia într-un plic şi trimite-o recomandată la administraţia fiscală de care aparţii sau depune-o tu personal.

2. Trimiţând colegilor, cunoscuţilor, ba chiar şi necunoscuţilor informaţii despre posibilitatea direcţionării a 2% din impozit în favoarea MaiMultVerde. Share!
Dacă întâmpini dificultăţi în descărcarea şi completarea declaraţiilor 230 sau 200, cere-i ajutorul persoanei responsabile din cadrul companiei sau instituţiei în care lucrezi. Datele de care ai nevoie pentru completarea declaraţiilor sunt:
Denumire entitate nonprofit – Asociaţia MaiMultVerde

Cod unic de înregistrare –  23078742

Cont IBAN – RO 27 RZBR 0000 0600 1006 1717