Fă cadou un copac

Fă-i cadou un copac unei persoane dragi!

15 milioane de copaci sunt tăiaţi anual în România. Vrem să ajutăm pădurea să-şi reîntregească familia. Ne ajuți și tu dacă faci cadou celor dragi un copăcel, pe care-l vom planta cu ajutorul voluntarilor MaiMultVerde. Din 2010 și până acum, peste 50.000 de puieți au fost oferiți în dar și plantați de voluntarii MaiMultVerde.

Pentru a face cadou unul sau mai mulți copăcei, completează formularul atașat. Vei primi o felicitare pe care o vei putea personaliza cu numele persoanei dragi și mesajul tău, în funcție de ocazie: zi de naștere, onomastică, aniversare, cununie, botez, Crăciun sau Paşte, Sf. Valentin sau 8 Martie.

Pentru fiecare 20 de lei donaţi, un copăcel va fi plantat și va purta numele persoanei dragi. În urma acţiunii de plantare, vei primi câte o fotografie fiecare copăcel plantat, purtând eticheta cu numele destinatarului.

Iată cum funcționează sistemul de donații:

  1. Selectează valoarea donată: 20, 30, 50, 200 sau 300 de lei. Pentru fiecare 20 de lei donați, noi vom planta un puiet.
  2. Completează datele tale și prenumele prietenilor căruia le faci cadoul.
  3. Apasă Donează.
  4. Vei fi redirecționat către o pagină securizată pentru efectuarea plății.
  5. După confirmarea plății vei primi un e-mail de confirmare și un fișier PDF ataşat – felicitarea pe care o poți personaliza. Introdu în câmpurile speciale numele prietenului şi numele tău și trimite-i un e-mail cu felicitarea sau tipăreşte-o şi dă-i-o personal.
  6. Urmărește, atât tu, cât şi persoana dragă, pagina de facebook MaiMultVerde. Acolo va fi anunțată acțiunea de plantare, la care vă puteți înscrie ca voluntari. După plantare, vei primi o fotografie cu copăcelul plantat, purtând eticheta cu numele destinatarului.

Dacă întâmpini probleme sau ai întrebări, scrie-ne pe mesageria din pagina de facebook MaiMultVerde.

Spor la plantat!