Voluntariat 2.0

Dacă ai încredere în forţele tale, vei fi schimbarea pe care vrei s-o vezi în jur. Vrei să trăieşti într-o Românie mai curată şi mai sănătoasă? Alege să fii voluntar!

MaiMultVerde
a pregătit pentru tine două canale de comunicare prin care te poţi alătura comunităţii voluntarilor şi poţi participa la acţiuni ecologiste: o pagină de Facebook şi un e-newsletter.
Vei afla mai uşor când, cum, unde şi de ce facem voluntariat pentru protecţia mediului. Te vei putea înscrie şi munci ca voluntar în acţiunile MaiMultVerde, vei întâlni oameni minunaţi ca şi tine, vei călători şi te vei simţi împlinit alături de ei.

Dacă vrei să te alături comunităţii MaiMultVerde, ne găseşt pe Facebook Fan Page, iar dacă nu ai dat Like până acum, te invităm să o faci. Aici vei găsi ştiri, fotografii şi comentarii despre toate activităţile noastre. Vei găsi prieteni noi şi oportunităţi de voluntariat alături de ei.

Dacă nu ai cont pe Facebook şi nu doreşti să-ţi creezi unul, te poţi abona la e-newsletter-ul MaiMultVerde de pe adresa ta de e-mail.

Abonează-te pe homepage-ul www.maimultverde.ro, în coloana din stânga. Pe acest e-newsletter vom trimite doar anunţuri despre acţiunile în care te poţi înscrie ca voluntar şi niciodată mai mult de două mesaje pe săptămână. Pentru ca acoperirea necesităţilor de comunicare să fie deplină, te sfătuim să ni te alături pe ambele canale.

Începând cu 1 noiembrie 2010, platforma de voluntariat de pe www.maimultverde.ro nu va mai fi funcţională. MaiMultVerde nu va stoca niciun fel de date colectate prin intermediul acestei platforme după data de 1 noiembrie.

Am luat această decizie deoarece am vrut să simplificăm comunicarea cu voluntarii noştri, iar un studiu realizat în această vară de Deadalus Millward Brown arată că 49% dintre români sunt prezenţi în reţelele sociale, iar pe Facebook sunt înregistraţi 3,2 milioane de utilizatori din ţara noastră.

Vă aşteptăm cu drag şi mai conectaţi la voluntariat!