Roxana Simion crede în verde și aleargă la SkyRun 2016

În 23 ianuare, Roxana Simion va concura pentru prima dată la Sky Run, pentru Asociația Mai Mult Verde și cauza acesteia de reîmpădurire a României.

Roxana Simion2 copy„Mă numesc Roxana şi m-am născut dintr-o îmbrăţişare fix acum 30 ani, în Bucureşti. De câteva luni m-am alăturat unei agenţii digitale, implicată de asemenea în acţiuni de împădurire. Voi participa la acest la concurs nu numai de dragul pasiunii mele de a alerga pe scări, ci şi pentru că-mi doresc ca, într-o lume a defrişărilor masive, să fim noi cei care construim un viitor mai curat.”

Roxana și-a fixat ca țintă 650 de lei, adică 65 de puieți plantaţi, dar și aer curat, dealuri umbrite, apă potabilă şi cer plin de stele. Și tu poți dărui cuiva drag un puiet, prin programul permanent al asociației – Fă cadou un copac.

Nu contează cât poţi dona, contează că poţi schimba ceva. Donează, împădurirea înseamă viaţă! O poți sprijini pe Roxana în demersul ei printr-o donație chiar în pagina de la Galantom! O mai puteți urmări pe Roxana pe Facebook și pe LinkedIN.

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.