Fiecare abonat Royal Passport de la Sabon România a plantat pentru MaiMultVerde și pentru România

Când te relaxezi și-ți răsfeți trupul, este bine să te gândești și la suflet, dar și la mediul înconjurător. Sabon România a transpus acest lanț de emoții într-o metodă practică de a planta pentru România în zonele în care este nevoie de copaci vajnici.

În perioada mai – iulie 2015, pentru fiecare card de fidelitate Royal Passport de la Sabon România, 5 lei au fost direcționați către Asociația MaiMultVerde, prin amabilitatea și sprijinul acestui lanț de magazine de cosmetice.

Banii adunați se vor transforma în 1.000 de puieți de salcâm care vor fi plantați în 31 octombrie la Videle (jud. Teleorman), în cadrul unei activități la care veți putea participa (detaliile vor fi publicate pe acest blog și pe pagina noastră de FB). Este o zonă a țării în care este nevoie de o pădure pentru a fixa un teren care este pe cale să o ia la vale, deci inițiativa celor de la Sabon România ne bucură și ne face să fim mai optimiști în ceea ce privește viitorul verde al locului în care trăim. Le mulțumim și pe această cale!

Despre Sabon România

Sabon a venit pe lume din dragoste pentru texturi şi parfumuri, pentru arta îngrijirii, pentru creaţie şi pentru ascultarea celuilalt, şi din dorinţa de a le oferi oamenilor momente de relaxare şi magie într-o viaţă atât de agitată. Sabon foloseşte doar ingrediente de înaltă calitate şi forme captivante, acordând o atenţie specială ambalajelor şi înţelegând sensul profund al termenului „dar”. Încă de la începuturile sale, compania Sabon a fost foarte atentă cu natura şi pune accent pe folosirea de materiale naturale şi pe protejarea mediului în care trăim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.