Produs nou în shop-ul MaiMultVerde: un copac „out of the box”

colaj deco-boxÎn această vară, Deco-Box împreună cu  Asociația MaiMultVerde anunță campania “Un copac out of the box”. Creați din lemn reciclat, copacii Deco îmbie printr-un mix simbolic și cromatic la evadarea într-un spațiu exotic. Tușele vii, în tonuri de turcoaz, portocaliu și albastru ultramarin creează o armonie estetică.

Pictați manual cu acrilic, copacii au dimensiuni de  25 x 5 cm  și costă 76 sau 129 de lei în shop-ul MMV. 5% din prețul lor este redirecționat către programele de reîmpădurire ale asociației MaiMultVerde.

Lilianei Stoica, designerul Deco-Box, i-a plăcut de mică să deseneze și să descopere în natură tematici inedite. Important pentru talentul său artistic este și figura tatălui, sculptor și restaurator de monumente istorice. Pentru Liliana, a fi designer înseamnă a lua decizii care să se concretizeze într-un rezultat out of the box, ce ar trebui să satisfacă pretențiile estetice și mai ales aspectele practice ale obiectului creat.

Fiind un designer preocupat de ecologie, Liliana Stoica creează obiecte durabile, din lemn reciclat. Această opțiune vine în sprijinul sustenabilității, dar și pentru a da curs senzației de plăcere declanșate de contactul vizual cu obiectele, un manifest pentru bună dispoziție.

Punctul de plecare pentru această nouă colecție a fost Copacul și peisajul oceanic, un exercițiu de imaginație pentru a defini un suport de birou pentru creioane și pixuri cu alură sculpturală, artistică si utilă.

Găsiți copacii Deco-Box în shop-ul nostru:

Copacul Deco multicolor – suport pentru instrumente de scris

Copacul Deco – suport pentru instrumente de scris

 

Foto credit : Steluța Popescu – facebook.com/OglinziDeArgint

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.