Produse noi în shop-ul nostru: mobilierul PinkLime, pentru o stare de bine


PinkLime a creat o colecţie de produse de mobilier care îmbină utilul cu plăcutul şi sustenabilitatea și pe care le puteți găsi în shop-ul nostru. Acestea sunt create din materiale refolosite (biluţe de polistiren, fibre de PET, burete, materiale textile), au o durată de viaţă foarte lungă (interiorul nu se strică, husa externă poate fi spălată sau schimbată, husa internă este impermeabilă) şi sunt realizate într-o fabrică din apropierea Bucureştiului.

colaj pinklime

Un avantaj inedit este acela că, dacă produsul nu mai este folosit, poate fi returnat și clientul primește o reducere la următoarea achiziție. PinkLime repune produsul în circuit, dându-i o nouă viaţă.

Pernele de la PinkLime sunt confortabile, rezistente, nu ocupă mult spațiu și sunt ușoare. De asemenea, ele nu pot fi desfăcute de copii. Fotoliul pinkBAG este încăpător, are două straturi de huse și nu ocupă mult loc în casă. Salteaua pink-EXTENSION poate deveni pernă, taburet sau mini-fotoliu la nevoie. Are un design interesant și conține fibră din PET refolosit, combinat cu bucăţi de berete.

Dați o raită prin shop și descoperiți noile produse!

PinkLime a ales să doneze 10 % din valoarea acestor produse Asociaţiei MaiMultVerde.

One Response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.