SkyRun, a treia ediție: o nouă provocare pentru concurenți, o nouă șansă pentru reîmpădurirea României

La această ediție a competiției SkyRun, concurenții pot alege dintre patru cauze sociale, printre care și cea a Asociației MaiMultVerde, aceea de a planta puieți în zonele defavorizate ale țării. La înscriere, cei care doresc să ne susțină trebuie să aleagă această cauză de reîmpădurire a României. Fundraising-ul se va desfășura apoi cu ajutorul platformei Galantom.

SkyTower Building anunță startul înregistrărilor pentru cea de-a treia ediție a celei mai mari competiții de alergare pe scări din România, în 23-24 ianuarie 2016:

  • SkyRun 201634 de etaje
  • 680 de trepte
  • 119 metri ascensiune.

Această ediție a SkyRun aduce un plus de noutate competiției, astfel că există patru asociații beneficiare ale evenimentului:

  1. Asociația Mai Mult Verde
  2. Asociația Mia’s Children
  3. HOSPICE Casa Speranței
  4. World Vision România

Ficare participant are opțiunea de a selecta încă de la înscrierea în competiție asociația către care dorește să direcționeze un procent din taxa de participare. Asociațiile beneficiare vor primi 24% din taxa de înscriere a persoanelor fizice și 50% din taxa de înscriere a participanților din mediul corporate. În plus, orice participant înscris care și-a ales asociația beneficiară poate deveni și fundraiser oficial al acesteia, având opţiunea de a strânge fonduri suplimentare prin platforma online dedicată – Galantom.ro. ÎNSCRIEȚI-VĂ CA FUNDRAISER PENTRU MAIMULTVERDE!

Ștafeta de 24 de ore

Dacă la ultima ediție SkyRun, pe lângă competiția individuală, am avut parte și de o premieră națională, respectiv încercarea ultramaratonistului Gabriel Solomon de a doborî recordul mondial într-un maraton de 24 de ore de alergare pe scări, această ediție vine și ea cu o surpriză.  Astfel, SkyRun 24 va întâmpina amatorii de sport nu doar cu competiția de masă cu care ne-a obișnuit deja, ci și cu o ștafetă de 24 ore, la care vor participa 4 echipe a câte 6 alergători, fiecare echipă reprezentând un ONG participant. Aceasta se va desfășura în ziua de 24 ianuarie. La final, echipa care va contoriza cele mai multe urcări va fi desemnată câştigătoare.

Competiția este deschisă participanților cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani, angajații corporate bucurându-se de înregistrări prioritare și un clasament separat. Înscrierile sunt deschise din data de 6 decembrie şi se vor încheia la sfârşitul zilei de 18 ianuarie 2016.

Pentru înscrieri și mai multe detalii despre cea de-a treia ediție SKYRUN vă rugăm să accesați pagina oficială a competiției: www.smartatletic.ro/skyrun.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.