Susține echipa noastră de ștafetă la SkyRun 24 și primești trei ședințe de gimnastică medicală!

Dacă încă nu ți-ai exprimat sprijinul pentru echipa noastră de ștafetă de la SkyRun 24, poți face acum acest lucru, pentru a beneficia de trei ședințe gratuite de gimnastică medicală de câte 45 de minute la MedicalGym! Intră în pagina Galantom a echipei noastre, fă o donație și noi te vom contacta pentru a-ți spune cum poți beneficia de ședințele medicale gratuite.

Stafeta MMV - SkyRun2016Dacă la ultima ediţie SkyRun, pe lângă competiţia individuală, am avut parte şi de o premieră naţională, respectiv încercarea ultramaratonistului Gabriel Solomon de a doborî recordul mondial într-un maraton de 24 de ore de alergare pe scări, această ediţie vine cu ştafeta de 24 ore, la care vor participa 4 echipe, fiecare reprezentând una din cele patru asociaţii beneficiare. La SkyRun 2016, Asociația MaiMultVerde a strâns o echipă de nădejde pentru a participa la proba de ștafetă de 24 de ore. Cei șase viteji vor urca scările de la SkyTower începând cu 23 ianuarie, cu gândul că fac acest lucru pentru a sprijini acțiunile de reîmpădurire ale asociației.

Înscrierile sunt limitate (următorii 20 de donatori) la MedicalGym, așa că grăbește-te să faci o donație chiar acum în pagina Galantom!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.