Internshipiada CRIM II: Vino să faci stagiu la MaiMultVerde!

Asociația MaiMultVerde caută un stagiar pentru Departamentul de Proiecte. Acesta va fi responsabil pentru redactarea şi implementarea proiectelor organizaţiei împreună cu celelalte departamente. Internul va lucra direct cu managerul de proiect/e şi Departamentul de Comunicare, precum şi cu voluntarii organizaţiei.

Internul va avea atribuţiile unui asistent manager proiecte şi va reprezenta organizaţia în această calitate. Printre atribuţiile postului de asistent manager proiecte se numără:

  • asistă managerul de proiect în redactarea proiectelor şi realizarea rapoartelor pentru sponsori/finanţatori;
  • implementează proiecte şi/sau evenimente;
  • menţine relaţia cu furnizorii de materiale necesare proiectelor, de servicii necesare pentru evenimente şi cu colaboratorii;
  • menţine relaţia cu voluntarii Departamentului de Proiecte;
  • asigură transmiterea unui mesaj coerent cu politica MaiMultVerde şi acţionează pentru promovarea şi protejarea brandului MaiMultVerde şi a imaginii organizaţiei;
  • reprezintă public organizaţia în evenimente care au legătură cu activitatea Departamentului de Proiecte a organizaţiei, dacă este solicitat de Managerul de proiect sau delegat de Directorul Asociaţiei.

Dacă ești un tânăr entuziast, interesat să obţii experienţă practică de primă mână în documentarea, scrierea, finanţarea și coordonarea proiectelor de protecţia mediului, trimite-ne CV-ul tău însoțit de o scrisoare de intenție de max. 250 de cuvinte pe adresa internshipiada@militiaspirituala.ro, până pe 5 martie inclusiv și noi te vom contacta.

Detalii despre insternship-urile în domeniul mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.