Susține MaiMultVerde

Redirecţionează 3,5% din impozit

1. Descarcă și tipărește formularul inteligent 230 precompletat cu datele MaiMultVerde sau formularul 230 simplu. Completarea lui durează doar câteva minute.

2. Completează datele tale personale, pune declaraţia într-un plic şi trimite-o recomandată la administraţia fiscală de care aparţii sau depune-o personal.

3. Trimite colegilor, cunoscuţilor, ba chiar şi necunoscuţilor informaţii despre posibilitatea direcţionării a 2% sau 3,5% din impozit în favoarea MaiMultVerde.

Dacă întâmpini dificultăţi în descărcarea şi completarea formularului, cere-i ajutorul persoanei responsabile din cadrul companiei sau instituţiei în care lucrezi.

Datele de care ai nevoie pentru completarea declaraţiilor sunt:

  • Denumire entitate nonprofit – Asociaţia MaiMultVerde
  • Cod unic de înregistrare (CUI) – 23078742
  • Cont IBAN – RO 27 RZBR 0000 0600 1006 1717

Alegând să redirecţionezi 3,5% din impozitul pe venit către MaiMultVerde, ne ajuți să asigurăm transport, mâncare, cazmale, mănuşi, saci de gunoi sau puieţi, pentru ca cei peste 50.000 de voluntari care ne așteaptă pe Facebook invitațiile la acțiuni, să facă încă şi mai multă treabă anul acesta.

Vrei să li te alături?

voluntar-plantari-copaci
fa-cadou-un-copacel
copac

Fă cadou un copac

Căci 15 milioane de copaci sunt tăiaţi anual în România, iar noi vrem să ajutăm pădurea să-şi reîntregească familia. Ne ajuți și tu dacă faci cadou celor dragi un copăcel, pe care-l vom planta cu ajutorul voluntarilor MaiMultVerde. Sărbătoreşti astfel nu doar bucuria de a împărtăși cu ceilalți, ci și cu pădurea, pe care o vei găsi tot acolo şi în anii următori.

Poți face cadou un copăcel cu orice prilej: zi de naștere, aniversare, onomastică, botez, nuntă (sunt foarte apreciați copăceii pe post de mărturii),  Crăciun sau Paşte, Sf. Valentin, Dragobete, 1 sau 8 Martie.

Pentru fiecare 10 lei donaţi, un copăcel va purta numele persoanei dragi. În urma acţiunii de plantare, atât persoana dragă, cât şi tu veţi primi o fotografie cu copăcelul plantat, iar în viitor te vom ţine la curent cu evoluţia acestei păduri.

Dă click pe donează și ajungi la platforma de achiziții. Dacă întâmpini probleme sau ai întrebări lasă-ne un mesaj pe Facebook, iar dacă vrei să oferi copăcei din partea companiei tale, angajaților, clienților sau partenerilor de afaceri, consultă secțiunea Companii.