Ţara lui Andrei dă startul la plantări!

Odată cu primăvara a venit şi timpul să reluăm plantările. Ţara lui Andrei îşi cheamă cetăţenii la primele acţiuni de plantare din acest an şi vă dă întâlnire în judeţele Vaslui şi Suceava.


Luaţi cu voi voia bună şi veniţi pe 20 martie, la Chiţcani, comuna Costeşti, jud. Vaslui ca să împădurim 10 ha cu stejar, frasin, păr, arbuşti şi tei. Se va pleca din Vaslui şi vom planta între 9.30 şi 14.00. Pentru înscrierea pentru această acţiune, intră pe Ţara lui Andrei şi înregistrează-te ca voluntar până pe 17 martie.

Coordonatele amplasamentului de la Vaslui sunt următoarele:

Sat Chiţcani, comuna Costeşti, jud. Vaslui. Din DN 85, se face un drum la stânga, la aproximativ 35 de km de Bârlad şi aproximativ 10 km până în Vaslui (după popasul Costeşti). Până în Chiţcani este drum asfaltat, ultima bucată de drum până la locaţie, aproximativ 8 km, este drum pietruit pe un singur sens. Există o ultimă bucată de drum, de 400m neasfaltată, pe care voluntarii o vor parcurge pe jos; autocarele vor rămâne staţionate înaintea celor 400m.

Punctul de întâlnire al voluntarilor ar trebui să fie în parcarea CJ Vaslui, în centrul oraşului.

După atâta efort fizic, vă lăsăm să vă odihniţi puţin şi vă dăm iar întâlnire pe 24 aprilie, în comuna Sadova, jud. Suceava. Plecăm împreună din Câmpulung Moldovenesc şi avem aceleaşi ore de plantare, aceeaşi suprafaţă, dar de data asta ne distrăm cu pin şi molid. Înscrie-te aici pentru a participa la distracţie!

Vă reamintim că trebuie să vă îmbrăcaţi adecvat lucrului: haine groase şi încălţări cu talpă rezistentă. Fiecare voluntar va beneficia de echipament de protecţie (vestă, mănuşi de lucru şi şapcă), sendviş, apă şi plăcuţă cu numele.


Este foarte important să urmăriţi ştirile de pe www.taraluiandrei.ro pentru informaţii detaliate.


Să plantaţi bine!

Un răspuns

  1. Vrem sa participam la actiunea de plantare din data de 10 aprilie 2010, de la ploiesti. Suntem patru persoane care am dori sa ne inscriem : Gabriel Motoc, Doina Pop, Antoaneta Ionescu, Giulia Anghel . Va rugam sa ne informati daca putem folosi un mijloc de transport propriu in cazul in care nu mai exista locuri in cele asigurate de dvs. Va multumesc ! Asteptam raspuns la nr de tel 0748.469.458, sau adresa de mail.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.