Timac Agro și MaiMultVerde contribuie la sănătatea mediului

În 31 octombrie, la Videle, compania Timac Agro a dorit să arate că-i pasă de mediul înconjurător și că problema despăduririi este una foarte importantă pentru ei. De aceea, cu ajutorul Asociației MaiMultVerde, al placa Timac Agrovoluntarilor și al angajaților companiei, au fost plantați 800 de puieți de salcâm, ca parte a Pădurii Timac.

Pădurea Timac este o iniţiativă de protecţie a mediului ambiţioasă, prin care Timac Agro România se angajează să planteze un copac pentru fiecare 100 t de produse vândute clienţilor săi.

Şi pe clienţii noştri dorim să-i surprindem plăcut oferindu-le cadou un copac cu numele lor, astfel încât impactul conştientizării protecţiei mediului să fie resimţit de ambele părţi.

Proiectul se doreşte a fi un exemplu de bune practici destinat îmbunătăţirii condiţiilor de mediu. Valorile firmei Timac Agro România sunt respectul mediului şi grija pentru generaţiile viitoare.

În timp ce 15 milioane de copaci sunt tăiate anual în România, Timac Agro România alege să se implice, pentru că fiecare copac plantat înseamnă reducerea cantităţii de dioxid de carbon din atmosferă.

Proiectul a demarat cu o prima acţiune de plantare a 800 de puieți, acţiune ce a avut loc sâmbătă 31 octombrie, în loc. Videle (jud. Teleorman).

Membrii echipei Timac au fost încântaţi să participe la plantarea copăceilor, conştienţi fiind că zona aleasă este una cu probleme şi care are mare nevoie de împădurire. Mulţumim, MaiMultVerde, pentru suportul oferit! Ne-am simţit atât de bine alături de voi încât vom continua seria acţiunilor de plantare pe care le veţi organiza!

Terenul de la Videle pe care s-a făcut plantarea este în pericol de alunecare și de aceea am considerat necesar să ne implicăm, alături de voluntarii noștri și de companiile partenere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Înscrie-te la Newsletter

Promiteam că nu vom trimite spam.